VuurKracht: specialist in ondernemerschap

VuurKracht is een innovatief adviesbureau voor ondernemers. We hebben een enthousiast team van specialisten dat altijd betrokken is bij jouw vraagstukken. Zowel voor jouw business als voor jouw persoonlijke ondernemersvragen.

Specialist voor alle ondernemersvragen

Het mooiste dat je als ondernemersadviseur kunt doen is ervoor zorgen dat een ondernemer zijn of haar vak met plezier kan uitoefenen. Door het bieden van advies en coaching dragen wij hier met enthousiasme aan bij.

We bieden al jaren innovatief bedrijfsadvies op alle vlakken. Daarmee zijn we uitgegroeid tot een van de grootste ondernemersadviesbureaus in Noord-Nederland.

VuurKracht begeleidt vele ondernemers met strategische vraagstukken, advisering voor subsidies en overzicht krijgen over financiën. We helpen je achter je product of dienst te gaan staan en effectieve (en verbindende) salesgesprekken te voeren. Ook begeleiden we met alle persoonlijke vraagstukken die raken aan het ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan timemanagement, energiemanagement en het verbeteren van je netwerkvaardigheden en zelfvertrouwen.

We werken met alle ondernemers tussen de startfase en het beëindigen of verkopen van je bedrijf. Dus of je nu in de startblokken staat of toe bent aan een nieuwe koers, we helpen je graag in de de next step in je ondernemerschap!

Kom je een kop koffie drinken?

Wij staan voor je klaar

Jij bent specialist in jouw vakgebied, wij in het onze. We bieden al jaren innovatief bedrijfsadvies op alle vlakken. Ons team van specialisten staat altijd klaar om jou te helpen met jouw nieuwe uitdaging. Zie hier onder ons diverse en enthousiaste team.

Aof 202111101 Vuurkracht Anton 6827 (Kopie)
Anton van Nijkerk
Directeur - Bedrijfskundige
Fien Van Der SLUIS 1
Fien van der Sluis
Office Manager
Aof 202111104 Vuurkracht Corina 7401 (Kopie)
Corina Weide
Re-integratie specialist- Trainer
Aof 202111101 Vuurkracht Fenne 6862 (Kopie)
Fenne de Vries
Operationeel manager
Aof 202111104 Vuurkracht Niels 7426 (Kopie)
Niels Wolters
HR-specialist- Teamontwikkeling - Strategie
Aof 20240523 Vuurkracht Parisa Amin 0943
Parisa Amin
Re-intergratiecoach
Aof 202111104 Vuurkracht Jonathan 7376 (Kopie)
Jonathan de Boer
HR-specialist - Onderzoeker - Teamontwikkeling
Afbeelding1
Eva Hesseling
Bedrijfskundige
Zij gingen jou al voor