Ontwikkel je bedrijf, werk aan je toekomst

Jouw medewerkers zijn de motor van jouw bedrijf. Medewerkers met voldoende ontwikkelmogelijkheden zijn effectiever en loyaler. Een evenwichtig en gemotiveerd team zorgt voor meer rendement en minder verzuim. VuurKracht zet zich in om bedrijven beter te laten renderen door teams loyaler, gelukkiger en effectiever te maken. 

 

Hoe doen we dit?

Als je wil groeien is het belangrijk om groei ook meetbaar te maken. Hier beginnen we mee middels het M.T.O.O.

Hoe dit in zijn werk gaat, is te zien in de video hieronder. 

M.T.O.O. 

Het M.T.O.O. is dus meer dan het traditionele M.T.O. Uit het M.T.O.O. komen concrete ontwikkelpunten. Als bedrijf wil je natuurlijk ook dat er aan deze punten gewerkt gaat worden. De adviseurs en trainers van VuurKracht zijn gespecialiseerd om interventies uit te voeren op teamniveau en leiderschapsniveau. Het houdt dus niet op bij het ontvangen van de resultaten. VuurKracht zorgt er ook voor dat er interventies komen voor de ontwikkelpunten en dat deze in het bedrijf worden geïmplementeerd. Wanneer jij met je bedrijf kiest voor  de totaaloplossing, ziet dit er uit als in onderstaande afbeelding. 

 

1. Intake

In de intake bespreken we om hoeveel medewerkers het gaat er of er nog specifieke extra vragen opgenomen moeten worden in het M.T.O.O. Ook zetten we een tijdlijn op en bespreken we hoe de organisatie meegenomen wordt in het M.T.O.O. 

 

2. M.T.O.O. of Leiderschapsassessment

Dit betreft de afname van het M.T.O.O. voor alle medewerkers. Wanneer alle resultaten bekend zijn, volgt een gesprek met het team. De leidinggevenden van het team worden meegenomen in een leiderschapsassessment. 

 

3. Team gesprek & Interview

Bij het team gesprek kan het zijn dat er nog wat opheldering moet komen over bepaalde topics. De resultaten worden gedeeld en in een open setting wordt er dieper in gegaan op ontwikkelpunten. Met de leidinggevenden zal er een interview afgenomen worden. Na dit gesprek en de interviews gaat VuurKracht aan de slag om op basis van de resultaten van het M.T.O.O., het team gesprek en de interviews een analyse uit te werken.

 

4 & 5. Analyses

De analyse op teamniveau wordt samengevoegd met de analyse op leiderschapsniveau tot een bedrijfsanalyse. Op basis van deze analyse worden interventies aanbevolen om met het team de volgende stap te zetten.

 

6. Interventie

Dit zijn tools en trainingen die ingezet kunnen worden om aan de ontwikkelpunten van het team te voldoen. VuurKracht is gecertificeerd aanbieder van een breed aanbod aan interventies gericht op teamontwikkeling. 

 

7. M.T.O.O.

Als bedrijf wil je natuurlijk weten wat het resultaat is van de interventies. Na de interventies zal het M.T.O.O. nogmaals worden afgenomen. Op deze manier krijg je precies inzichtelijk welke groei er binnen het team is gerealiseerd. 

 

8. Evaluatie

We eindigen het proces met een evaluatie. Zijn alle doelen behaald? Zijn er nog nieuwe ontwikkelpunten? Op basis van deze evaluatie kunnen er weer nieuwe interventies worden ingezet of het traject kan worden afgerond. 

 

Neem vandaag nog de eerste stap naar teamoptimalisatie!

Klaar om de sleutel tot een productiever, gezonder en gelukkiger team in handen te nemen? Klik dan op de link hieronder en vul je gegevens in. Wij nemen dan contact met je op voor een vrijblijvend kennismakend gesprek. Investeren in je team is investeren in succes - en dat begint hier!

Zij gingen jou al voor