Zelfverzekerd Presenteren

In deze training leer jij presenteren op de manier die past bij jou als persoon. Jezelf zijn voor een groep mensen is namelijk best lastig. Anderen kunnen iets over je vinden en je geeft jezelf bloot. Het is daarom ook lastig om jezelf te blijven tijdens het presenteren. Als je voor de spiegel oefent ben je nog wel lief voor jezelf als er een foutje in sluipt, maar wanneer dat gebeurt tijdens de echte presentatie is dat opeens het einde van de wereld.

In deze training leer jij jezelf te zijn tijdens het presenteren. Door veel te oefenen in combinatie met praktische theorieën zal je verandering zien in hoe jij onderwerpen verwoord en zal de manier van presenteren daarbij mee veranderen.

De eerste successen zijn ook behaald na het volgen van de training: zo had één van de deelnemers een motivatie brief verstuurd, nog voordat ze de training volgde. Op basis van de motivatiebrief ontving ze een afwijzing. Na het volgen van de training heeft deze deelnemer een nieuwe brief verstuurd waarin ze de inzichten uit de training heeft meegenomen. Op basis van deze brief mocht zij op gesprek komen is uiteindelijk heeft dit zelfs geleid tot haar nieuwe baan. 

Het ligt dus aan de manier waarop jij je presenteert, in woorden maar ook fysiek, om de boodschap op een goede en krachtige manier aan de laten komen.

Na deze training zul je ervaren dat je zelfverzekerder voor een groep staat en met overtuiging je verhaal kunt brengen. Wil jij dit ook? Meld je dan snel aan voor de training via ondernemer@vuurkracht.nl

De training bestaat uit 3 dagdelen en de totale investering is €250 per persoon, exclusief btw. 

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor