HRM

"VuurKracht brengt rendement in de onderneming" Dat is waar wij als bedrijf voor staan. Met rendement bedoelen wij rendement in de breedste zin van het woord. Als we ons richten op HR- vraagstukken, hebben we het vaak over rendement op het gebied van werkgeluk, energie, daadkracht, samenwerkingen en communicatie. Eigenlijk alles wat nauw verbonden staat met personeel. Want personeel is het goud in elk bedrijf, althans zo zou het moeten zijn. Onze specialisten gaan op zoek naar dit goud en brengen organisaties en teams naar een hoger niveau.

Dit doen wij in de volle breedte. Onze HR- specialisten richten zich voornamelijk op de ontwikkeling van teams en managers. Ook kunnen zij een grote rol spelen in werving en selectie van nieuwe medewerkers. Onze HR- specialisten kunnen een adviserende rol aannemen, maar kunnen ook daadwerkelijk binnen organisaties actief zijn en op interim basis taken uitvoeren. Naast HR- specialisten, werken in ons team ook bedrijfskundigen, financieel specialisten en een jurist. Deze combinatie maakt het altijd mogelijk om de perfecte samenstelling te creëren, om op de ontwikkelbehoefte binnen jouw organisatie in te spelen. 

Wil jij weten wat we op HR- gebied voor jou kunnen betekenen? Dat kan. Laten we snel een koffieafspraak inplannen. Een afspraak maak je telefonisch via 050 535 15 48 of vul het contactformulier in onder aan de pagina. Wil je eerst wat meer weten over onze HR- oplossingen. Kijk dan even verder op de pagina's hieronder. 

Neem contact op

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor