Als bevlogen specialist in ondernemerschap zijn wij partner voor alle ondernemers, ongeacht of uw klant een startende ondernemer is of reeds gevestigd is in het bedrijfsleven. Al meer dan 18 jaar begeleiden wij klanten richting het ondernemerschap in samenwerking met het UWV.

VuurKracht staat klaar om uw klanten met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen. Onze re-integratiecoaches zijn de drijvende kracht achter positieve veranderingen. Zij inspireren en begeleiden uw klant om morgen een nieuwe koers te varen!

 

Heeft uw klant plannen om een eigen bedrijf te starten?

Wilt u weten of deze plannen levensvatbaar zijn? Dan nodigen wij graag uw klant uit voor een verkennend gesprek. Na afloop bespreken wij onze bevindingen met u. Als we kansen zien, adviseren wij u over het meest geschikte traject, dat volledig op maat wordt gemaakt op basis van persoonlijke omstandigheden, wensen en behoeften. De duur van het traject wordt in overleg met het UWV vastgesteld.

Voor het UWV bieden wij de volgende opties:

 

Modulair Traject – (Her)verbinding met de Maatschappij/Arbeidsmarkt

Als uw klant op zoek is naar herintegratie in de maatschappij of arbeidsmarkt, maar de aansluiting heeft verloren, kan het ontdekken van passies een belangrijke eerste stap zijn om die verbinding te herstellen. Tijdens dit traject onderzoeken we samen met uw klant stapsgewijs of zijn of haar passie kan leiden tot ondernemerschap, of dat een baan in loondienst of vrijwilligerswerk meer geschikt is. We besteden ook aandacht aan het vergroten van fysieke en psychische veerkracht. Onze diensten vallen onder de Modulaire Re-integratiediensten, en dit traject dient vaak als opstap naar een Werkfit-traject.

Werkfit – Ondernemersfit

 Heeft uw klant plannen om een eigen bedrijf te starten? Dan staan wij klaar om uw klant te helpen inzicht te krijgen in de levensvatbaarheid van zijn of haar bedrijfsidee en om de nodige voorbereidingen te treffen. Daarnaast ondersteunen wij uw klanten bij het begrijpen van wat ondernemerschap inhoudt, het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en het overwinnen van persoonlijke hindernissen.

Naar Werk – Starten met een Eigen Bedrijf

Is uw klant klaar om zijn eigen bedrijf te starten? Wij begeleiden uw klant graag gedurende het eerste jaar, wanneer er veel uitdagingen op zijn pad komen. Wij bieden praktisch advies en delen kennis om uw klant een zo succesvol mogelijke start te geven, met aandacht voor eventuele beperkingen. Als tijdens het traject blijkt dat ondernemerschap niet geschikt is, zoeken we samen naar alternatieve mogelijkheden. We kijken naar interesses en sterke eigenschappen, zodat uw klant een passende vervolgstap kan zetten.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze trajecten, neem gerust contact met ons op. Stuur een mail naar: ondernemer@vuurkracht.nl of bel met 050-535 15 48

 

 

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor