Bel VuurKracht 050 535 15 48

Begeleiding startende ondernemers

Wil je succesvol je eigen onderneming starten? Dan is niets belangrijker dan een goed businessplan. Dit plan navigeert jou naar een succesvolle onderneming, het daagt jou uit om de beste keuzes te maken, zodat jij jouw doelen bereikt en toekomstbestendig kan ondernemen. Wij helpen je graag bij het maken van een inspirerend en effectief businessplan.

 

Succesvol starten

Droom jij van het starten van je eigen onderneming, maar weet je niet goed hoe? Of heb jij net dat extra zetje in de rug nodig? Heb jij behoefte aan een deskundige en betrokken adviseur die jou helpt met het succesvol opstarten van je onderneming?

Plan dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak met ons in om jouw wensen te bespreken.

Wij helpen je graag met jouw ondernemingsplan. Een plan dat jou richting biedt en helpt keuzes te maken. Een plan dat toekomstbestendig is en waarmee jij een succesvolle start kunt maken als ondernemer.

Een goed ondernemingsplan verwoordt jouw bedrijfsstrategie. Hierdoor word je gedwongen om over cruciale vragen na te denken: waar ben je goed in en hoe breng je dit over aan je klanten?

Bij VuurKracht kijken we eerst naar jou als ondernemer, want zonder jou is er geen bedrijf. Wat zijn jouw kwaliteiten, wat zijn je kernwaarden en waar krijg jij energie van? Al deze aspecten gaan we verwerken in je bedrijfsplan, zodat jij een plan krijgt dat werkt voor jou.

Heb jij meer nodig om een vliegende start te maken? Onderstaande pakketten zijn los bij te voegen. De verschillende onderdelen hiervan kunnen ook los worden afgenomen. Vraag een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je gebruik maken van onze diensten, of wil je meer weten over de begeleiding in het schrijven van je plan vul dan onderstaande gegevens in en nemen wij contact met je op.

Verwacht van VuurKracht

Specialist in bedrijfscoaching
Bevlogen adviseurs
Groot regionaal netwerk
Bedrijfsadvies en meer
Heldere aanpak
Brede marktkennis
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Zij gingen jou al voor