Succesvol starten met je bedrijf

Droom jij van het starten van je eigen onderneming, maar weet je niet goed hoe? Of heb jij net dat extra zetje in de rug nodig? Heb jij behoefte aan een deskundige en betrokken adviseur die jou helpt met het succesvol opstarten van je onderneming?  Vul via de knop hieronder je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Een goed ondernemingsplan verwoordt jouw bedrijfsstrategie. Het is geen doel op zich maar dwingt je wel om over cruciale vragen na te denken. Een plan zorgt ervoor dat je over alle aspecten van je bedrijf hebt nagedacht en dat je niet voor nare verrassingen komt te staan. 

Bij VuurKracht kijken we eerst naar jou als ondernemer, want je kunt een dijk van een plan hebben maar jij moet het waarmaken. Wat zijn jouw kwaliteiten, wat zijn je kernwaarden en waar krijg jij energie van? Al deze aspecten gaan we verwerken in een bedrijfsplan op 1 A4. Concreet, compact en overzichtelijk.

Ons team bestaat uit enthousiaste bedrijfsadviseurs met jarenlange ervaring in diverse branches. Alle benodigde expertise is dan ook voor jou beschikbaar.

We hebben adviseurs op deze gebieden:

  • Financieel
  • Juridisch
  • Marketing
  • Bedrijfskundig
  • Psychologisch
  • Subsidies

Voor overige expertises die wij niet in huis hebben werken wij samen met betrouwbare en kundige partners. 

 

Eigen bedrijf starten onder begeleiding van VuurKracht

 

Vrijblijvend intakegesprek 

In een persoonlijk gesprek bespreken we samen hoe jouw droombedrijf eruitziet en hoe we dit kunnen realiseren in jouw bedrijfsidee. 

Maatwerk

Na het intakegesprek ga je samen met jouw coach aan de slag. Als het nodig is schakelt deze één of meerdere van onze specialiseten in om altijd de juiste begeleiding te bieden. 

Businessplan op 1 A4 

Samen met onze specialisten ga je werken aan een toekomstbestendig businessplan op 1 A4 volgens de OGSM methode. Hierin helpt VuurKracht jouw onder andere met het:

- Opstellen van kernwaarden 

- Opstellen van een missie en visie

- Opstellen van doelen

- Bepalen van strategieën per doel

 

Maak je dromen werkelijkheid! Vul via de knop hieronder je gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor