Arbeidsongeschiktheid ondernemers

Ontgrendel jouw VuurKracht: Speciale Ondersteuning voor Ondernemers bij Arbeidsongeschiktheid met Focus op Duurzame Inzetbaarheid en Mentale Weerbaarheid!

Ben jij als ondernemer getroffen door arbeidsongeschiktheid? Merk je de druk van burn-out, vermoeidheid, fysieke klachten en een verandering in je werkzaamheden? Geen zorgen – VuurKracht staat klaar om jou te ondersteunen en jouw veerkracht, duurzame inzetbaarheid en mentale weerbaarheid te herontdekken!

Waarom VuurKracht?

VuurKracht begrijpt dat ondernemerschap niet altijd over rozen gaat. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het bieden van cruciale ondersteuning aan ondernemers die geconfronteerd worden met arbeidsongeschiktheid. Onze deskundige coaches staan klaar om jou te begeleiden door deze uitdagende periode en jouw ondernemersgeest te herstellen.

Duurzame Inzetbaarheid:

Bij VuurKracht geloven we in duurzaam ondernemen, ook als het gaat om jouw inzetbaarheid. Samen kijken we naar manieren om jouw werkzaamheden op een duurzame manier aan te passen, zodat je niet alleen herstelt, maar ook op lange termijn succesvol kunt blijven.

Mentale Weerbaarheid:

Onze focus ligt niet alleen op het fysieke herstel, maar ook op het versterken van jouw mentale weerbaarheid. Ontwikkel vaardigheden om stress te beheersen, veerkracht op te bouwen en effectief om te gaan met uitdagingen in jouw ondernemerschap.

Vergoeding door Verzekeringen:

Wist je dat veel arbeidsongeschiktheidsverzekeringen dergelijke ondersteuningsprogramma's vergoeden? Bij VuurKracht hebben we goede relaties opgebouwd met gerenommeerde verzekeraars zoals A.S.R en Klaverblad. Dit betekent dat jouw traject bij VuurKracht vaak volledig of gedeeltelijk wordt vergoed, waardoor de financiële last aanzienlijk wordt verlicht.

Wat VuurKracht voor jou kan doen:

  1. Persoonlijke Coaching: Onze ervaren coaches bieden persoonlijke begeleiding om jou te helpen bij het overwinnen van burn-out, vermoeidheid en fysieke klachten.

  2. Heroriëntatie op Werkzaamheden: Samen bekijken we hoe we jouw werkzaamheden kunnen aanpassen aan jouw huidige situatie, met een focus op duurzame inzetbaarheid.

  3. Stressmanagement: Leer effectieve technieken om stress te beheersen en een gezonde balans tussen werk en privé te behouden, ter bevordering van mentale weerbaarheid.

  4. Financiële Ondersteuning: Profiteer van de vergoedingen van je arbeidsongeschiktheidsverzekering om de kosten van het VuurKracht-traject te dekken.

Herontdek jouw VuurKracht!

Neem vandaag nog contact op met VuurKracht en herontdek de kracht om je ondernemersreis voort te zetten. Jouw veerkracht, duurzame inzetbaarheid en mentale weerbaarheid zijn onze prioriteit, en wij zijn er om je te ondersteunen op weg naar een gezonde, duurzame en succesvolle toekomst.

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor