Bij VuurKracht zijn we gepassioneerde ondernemersspecialisten. We staan klaar om (toekomstige) ondernemers te begeleiden in hun ondernemersreis. We hebben meer dan 18 jaar ervaring in het begeleiden van klanten richting het ondernemerschap, in samenwerking met het UWV.

 

Voor (toekomstige) ondernemers

Als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt en droomt van ondernemerschap, dan zijn wij er om je te inspireren en te faciliteren om de stap naar het ondernemerschap te zetten. Ook als je al een onderneming hebt, maar klaar bent voor een volgende stap, staat wij voor je klaar.  Onze re-integratiecoaches brengen verandering en helpen je aan het bouwen van een toekomstbestendige onderneming.

Voor Arbeidsdeskundigen: Als arbeidsdeskundige bent u bij ons aan het juiste adres voor waardevolle ondersteuning bij het begeleiden van uw klanten naar het ondernemerschap. Onze expertise en trajecten zijn afgestemd op de behoeften en omstandigheden van uw klanten.

 

Onze Trajecten

  • Modulair Traject - Verbinding vinden met maatschappij/arbeidsmarkt
  • Werkfit - Ondernemersfit
  • Naar Werk - Van start met een eigen bedrijf
  • Modulaire Diensten voor toekomstige ondernemers

 

Heb je plannen voor een eigen bedrijf of wilt je meer informatie als arbeidsdeskundige? Klik hieronder op de relevante link om verder te gaan

Voor verdere vragen of informatie, neem gerust contact met ons op via e-mail: ondernemer@vuurkracht.nl of telefonisch op 050-535 15 48. 

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor