Interim HR

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke expertise of ondersteuning op HR- gebied? Of het nu gaat om een ingrijpende gebeurtenis binnen het bedrijf, tijdelijke vervanging van een HR Adviseur of HR Manager, het opzetten van een nieuw HR beleid of het begeleiden van een reorganisatie, onze HR specialisten staan voor je klaar. Ook als je op zoek bent naar vervanging voor een P&O-medewerker die met ziekte- of zwangerschapsverlof is, helpen we je graag uit de brand. VuurKracht is er voor al jouw HR- vraagstukken. 

De HR- specialisten van VuurKracht

Bij VuurKracht begrijpen we dat elke organisatie momenten van verandering, groei of uitdaging doormaakt waarbij extra HR-expertise nodig is. Onze interim HR-specialisten staan klaar om op korte termijn van onschatbare waarde te zijn binnen jouw team. Ze brengen niet alleen de benodigde kennis en ervaring met zich mee, maar ook een frisse blik en een proactieve aanpak.

Onze HR- specialisten hebben het vermogen om zich aan te passen en snel het vertrouwen te winnen in bestaande teams. Ze stellen zich open, luisteren actief naar de behoeften en zorgen ervoor dat ze goed samenwerken met collega's op alle niveaus. Hierdoor kunnen ze snel een waardevolle bijdrage leveren en het HR-beleid en -processen optimaliseren.

 

Onze aanpak

Heb jij belang bij tijdelijke ondersteuning op HR gebied? Dan gaan we eerst het gesprek aan middels een intakegesprek. Deze intake in geheel vrijblijvend. Eén of meerdere HR- specialisten zullen binnen je bedrijf aan het werk gaan. Het is dus essentieel dat wij hier beiden een goed gevoel bij hebben. In de intake gaan we dieper in op het vraagstuk. We kijken welke vraagstukken er liggen binnen jouw organisatie en we onderzoeken wat het gewenste resultaat is. Wanneer we beiden het vertrouwen uitspreken in een goede samenwerking, schrijven wij een voorstel dat aansluit op de onderwerpen die in het gesprek naar voren zijn gekomen. Bij een akkoord gaan we direct van start om zo snel mogelijk mooie resultaten neer te zetten. 

Neem contact op

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor