"Samen ondernemen voor succes!"

Als doorgewinterde ondernemer sta je er niet alleen voor. Heb je vragen, wil je sparren of ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je kan bijstaan bij de verdere groei van je onderneming? Het team van VuurKracht, bestaande uit diverse specialisten, staat paraat om jou te ondersteunen en coachen op weg naar jouw gestelde doelen. Ontdek nu hoe onze ervaren ondernemerscoaches het verschil kunnen maken voor jouw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Conceptontwikkeling: Maak jouw unieke concept nóg sterker!

Jouw bedrijfsconcept is uniek, maar wellicht kan het een upgrade gebruiken of ontwikkelt jouw onderneming zich minder snel dan gewenst. Bij VuurKracht bekijken we met een frisse en creatieve blik naar jouw bedrijf en dragen bij aan de ontwikkeling van verschillende facetten. Of je nu actief bent in de horeca of interieurbouw, wij streven naar toegevoegde waarde in je bedrijf – het net iets extra's doen dan de klant verwacht. Hierdoor wordt jouw bedrijf uniek en bezorgt het een glimlach bij de klant. VuurKracht heeft expertise in zowel online- als offline verkoopkanalen, waarbij een goed afgestemd conceptplan beide kanalen versterkt.

Financieel Advies: Bereik je financiële doelen met onze specialisten!

Of het nu gaat om investeringen, rendementsverbetering of andere financiële uitdagingen, onze doorgewinterde financiële professionals staan voor je klaar. VuurKracht adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van ondernemen en ondersteunen graag bij vraagstukken zoals:

  • Doorrekenen van plannen voor investeringen
  • Financieringsaanvragen
  • Liquiditeit, exploitatie, investeringsprognose
  • Ondersteuning bij aanvragen van regelingen

Procesoptimalisatie: Verhoog rendement en verlaag werkdruk!

Door bedrijfsprocessen te optimaliseren, behaal je meer rendement en verlaag je de werkdruk. Bij VuurKracht analyseren we samen met jou de processtroom en geven advies voor optimalisatie. Met moderne softwareoplossingen kunnen we systemen efficiënt koppelen voor verbeteringen in klantbeheer, facturatie, inkoop en verkoop. Het beheren van stamgegevens op één plek zorgt voor een eerste efficiëntieslag. Daarnaast kijken we naar logistieke routes in je bedrijf met als doel: optimalisatie, zodat jij kunt focussen op waar je plezier in hebt.

Begeleiding van Vennoten: Samenwerken voor groei en succes!

Sta je op het punt om samen te werken met vennoten in een VOF, BV, of krijgt je zoon/dochter een rol in het bedrijf? Begeleiding in dit proces is cruciaal. Onze adviseurs bieden ondersteuning op financieel, juridisch en sociaal vlak. Samen maken we een toetredingsplan en begeleiden het gehele proces. In het geval van conflictsituaties tussen compagnons hebben wij een mediationtraject om juridische geschillen te voorkomen. We kijken ook naar de toekomst: als je wilt stoppen, helpen we keuzes maken om het bedrijf verkoopklaar te maken. Verkopen gaat verder dan een economische transactie; het is een emotioneel proces, en wij bieden deskundige ondersteuning, ook op dit vlak.

Neem contact op

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor