Outplacement

Er is in de markt een groot aanbod van outplacementtrajecten. Deze richten zich echter meestal op loopbaanbegeleiding. Gaat uw voorkeur uit naar het zelfstandig ondernemerschap? Dan kan VuurKracht helpen. Als specialist in ondernemerschap is VuurKracht één van de weinige bureaus in Nederland die op dit gebied outplacementtrajecten uitvoert. Dit deden wij de afgelopen jaren al voor veel verschillende bedrijven en instellingen, naar tevredenheid.

De begeleiding is altijd maatwerk. Deze stemmen wij dan ook geheel af op de vraag en persoonlijke situatie van de ondernemer.

Bent u als werkgever op zoek naar een gespecialiseerde partij die met uw medewerker aan de slag gaat op het gebied van zelfstandig ondernemerschap? Meld uw cliënt dan hier aan voor een vrijblijvend gesprek.

Of bent u met uw werkgever overeengekomen dat u een outplacementtraject mag volgen en gaat uw belangstelling uit naar zelfstandig ondernemerschap? Meld u dan hier aan voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden voor u bij VuurKracht te bespreken. 

Neem contact op

Korte omschrijving
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor