SLIM – Regeling

 

De SLIM-subsidie stimuleert mkb-bedrijven om te investeren in de ontwikkeling en het leren van zowel de organisatie als haar werknemers. Het doel is om een leerrijke werkomgeving te creëren waarin zowel het bedrijf als het personeel kan groeien en zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden, zoals technologische innovaties, robotisering, en digitalisering.

Activiteiten die in aanmerking komen voor SLIM-subsidie:

1. Bedrijfsdoorlichting

Doel: Analyseren van de impact van arbeidsmarkttrends op je bedrijf en personeel, en het ontwikkelen van een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan. Hoe: Subsidie aanvragen voor het inhuren van een externe adviseur die een uitgebreide analyse uitvoert en een maatwerk opleidings- en ontwikkelplan opstelt.

2. Loopbaan- en ontwikkeladviezen

Doel: Stimuleren van medewerkers om actief na te denken over hun carrière en toekomstige mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. Hoe: Subsidie voor het verkrijgen van professionele loopbaan- of ontwikkeladviezen, waarbij individuele trajecten worden opgezet om de ambities en competenties van werknemers in kaart te brengen.

3. Stimuleren van leren en ontwikkelen op de werkvloer

Doel: Bevorderen van een cultuur waarin continu leren en ontwikkelen wordt gestimuleerd, om zo de concurrentiepositie van het bedrijf te versterken. Hoe: Ondersteuning bij het ontwikkelen of implementeren van methodes die werknemers aanmoedigen om hun kennis en vaardigheden actief te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor VuurKracht?

Bij VuurKracht beschikken we over een team van specialisten op het gebied van bedrijfsanalyses, ontwikkelplannen en HRM. Wij bieden maatwerkoplossingen en zetten onze expertise in om de best passende adviseur voor jouw bedrijf te vinden. Of het nu gaat om het doorlichten van je onderneming, het verstrekken van loopbaan- en ontwikkeladviezen, of het implementeren van een leerstimulerende methode, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Laat ons je assisteren bij deze cruciale stappen naar een toekomstbestendige onderneming. Ons team biedt gepersonaliseerde dienstverlening en zoekt actief naar de ideale match voor jouw specifieke behoeften. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vul ons online formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor