MKB Voucherregeling Fryslân

Ben je een gedreven ondernemer in de provincie Fryslân en heb jij een drang om te innoveren, ontwikkelen of bij te leren? Dan is de voucherregeling MKB Fryslân wellicht iets voor jou. Deze subsidie biedt jou de kans om financiële ondersteuning te ontvangen voor het realiseren van jouw zakelijke ambities. 

Wat houdt de subsidieregeling in?

De MKB Fryslân subsidieregeling heeft als primair doel het stimuleren van innovatie, bedrijfsontwikkeling en strategisch human resources management bij MKB-ondernemers in de provincie Fryslân. Dit betekent dat jij als ondernemer financiële ondersteuning kunt krijgen om een boost te geven aan jouw bedrijf. Met deze regeling zet de provincie zich in voor het Friese MKB, met speciale aandacht voor actuele ondernemersthema's zoals het bevorderen van de circulaire economie, digitalisering en het aanpakken van personeelstekorten.

Met deze subsidie kun je onder andere externe expertise inhuren voor het opstellen van plannen, zoals financieringsplannen, optimalisatieplannen, bedrijfsplannen, innovatieadviezen en plannen gericht op strategisch human resources management. Ook kun je subsidie aanvragen voor trajecten gericht op strategische ondernemersontwikkeling. 

Hoe sluit de subsidie aan op onze dienstverlening?

Bij VuurKracht begrijpen we de uitdagingen en kansen waarmee ondernemers worden geconfronteerd. Wij zijn er om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw zakelijke doelen.  Onze expertise op het gebied van teamontwikkeling, strategisch advies, innovatie en bedrijfsontwikkelingsluiten naadloos aan op de doelstellingen van de subsidie.

Hoeveel subsidie kun je ontvangen?

De MKB Fryslân subsidieregeling biedt tot 50% financiële ondersteuning voor subsidiabele kosten. Voor de eerste drie activiteiten, gericht op het inhuren van externe expertise voor het opstellen van plannen, geldt een maximale subsidie van €2.500. Als je echter investeert in strategische ondernemersontwikkeling, kun je zelfs tot €5.000 subsidie ontvangen. In alle gevallen bedraagt de minimale subsidie €500.

Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over de subsidie of wil je ontdekken hoe we deze subsidie kunnen benutten voor jouw bedrijf?  Vul dan hieronder je gegevens in, en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor