Bel VuurKracht 050 535 15 48

Begeleiding gevestigde ondernemers

Ondernemen doe je niet alleen!
Als doorgewinterde ondernemer heb je vragen, wil je sparren of zoek je naar een partner die je kan helpen in het verder ontwikkelen van je onderneming. VuurKracht heeft een team van diverse specialisten dat jou kan ondersteunen en coachen naar jouw gestelde doel. Wil je weten hoe onze ervaren ondernemerscoaches je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Conceptontwikkeling
Jouw concept is uniek! Maar kan je wel een upgrade gebruiken of ontwikkelt jouw bedrijf zich minder goed dan jij wil, neem dan contact op met VuurKracht. Wij kijken met frisse creatieve blik naar jouw bedrijf en leveren een bijdrage in de ontwikkeling van verschillende facetten. In de afgelopen jaren hebben we veel concepten ontwikkeld in verschillende branches van horeca tot interieurbouw. Wij zoeken naar de toegevoegde waarde in je bedrijf “het net iets meer doen dan de klant verwacht”. Dit maakt je bedrijf uniek en zorgt voor een lach bij de klant. VuurKracht heeft ervaring in zowel online- als offlineverkoopkanalen, beide kanalen versterken elkaar wanneer je dit goed afstemt in je conceptplan.

Financieel advies
Wil je investeren, rendementsverbetering, of andere financiële uitdagingen? Onze financieel specialisten staan voor je klaar. VuurKracht adviseurs zijn doorgewinterde financiële professionals op het gebied van ondernemen en ondersteunen graag bij financiële vragen zoals:

  • Doorrekenen plannen voor investeringen
  • Financieringsaanvragen
  • Liquiditeit, exploitatie, investeringsprognose
  • Ondersteuning aanvraag regelingen

Procesoptimalisatie
Door bedrijfsprocessen te optimaliseren, haal je meer rendement en wordt de werkdruk verlaagd. Mooie woorden, maar waar moet je beginnen?  Vaak zijn werkprocessen standaard geworden, we analyseren de processtroom en geven advies in de optimalisatie. Tegenwoordig zijn er veel koppelingen met verschillende softwareoplossingen, het koppelen van systemen zorgt voor efficiëntie in klantbeheer, facturatie, inkoop, verkoop etc. Op één plek je stamgegevens beheren, zorgt voor de eerste efficiëntieslag. Daarnaast analyseren wij de logistieke routes in je bedrijf met één doel: optimalisatie!

Begeleiding vennoten
Je bedrijf groeit en je wilt samenwerken met vennoten in een VOF, BV, of je zoon/dochter komt in het bedrijf. Begeleiding in dit proces is erg belangrijk. Jong fris bloed in je bedrijf zorgt voor nieuwe ideeën en kansen, maar moet je wel aanpassen en ruimte geven aan je compagnon (s). Vaak een lastige, omdat je gewend bent zelfstandig te beslissen. Om dit proces goed te begeleiden zowel financieel, juridisch en sociaal staan onze adviseurs voor je klaar. Wij maken een gezamenlijk toetredingsplan en begeleiden het hele proces.

Wanneer er conflictsituaties ontstaan in een BV of VOF tussen de compagnons hebben wij een mediationstraject om er alles aan te doen om een juridische strijd te voorkomen. Vaak zijn er voldoende oplossingen om er samen uit te komen. Maar hier geldt ook: voorkomen is beter dan genezen.

Ook kijken we met jou mee naar de toekomst. Als er een moment komt dat je wilt stoppen, dan is het verkoop klaarmaken een tijdrovend proces. Wij helpen mee keuzes te maken om te zorgen dat het bedrijf klaar is voor verkoop en dat je het proces in alle rust kunt ondergaan. Verkopen is meer dan alleen een economische transactie, het afstand doen van iets wat je hebt opgebouwd, is een emotioneel proces. Wij snappen dit als geen ander en bieden jou ook op dit vlak deskundige ondersteuning.

Neem contact op

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Zij gingen jou al voor