Begeleiding gevestigde ondernemers

Ondernemen doe je niet alleen!

Als doorgewinterde ondernemer heb je vragen, wil je sparren of zoek je naar een partner die je kan helpen in het verder ontwikkelen van je onderneming. VuurKracht heeft een team van diverse specialisten dat jou kan ondersteunen en coachen naar jouw gestelde doel. Wil je weten hoe onze ervaren ondernemerscoaches je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Conceptontwikkeling

Jouw concept is uniek! Maar kan je wel een upgrade gebruiken of ontwikkelt jouw bedrijf zich minder goed dan jij wil, neem dan contact op met VuurKracht. Wij kijken met frisse creatieve blik naar jouw bedrijf en leveren een bijdrage in de ontwikkeling van verschillende facetten. In de afgelopen jaren hebben we veel concepten ontwikkeld in verschillende branches van horeca tot interieurbouw. Wij zoeken naar de toegevoegde waarde in je bedrijf “het net iets meer doen dan de klant verwacht”. Dit maakt je bedrijf uniek en zorgt voor een lach bij de klant. VuurKracht heeft ervaring in zowel online- als offline verkoopkanalen. Beide kanalen versterken elkaar wanneer je dit goed afstemt in je conceptplan.

Financieel advies

Wil je investeren, rendementsverbetering, of heb je andere financiële uitdagingen? Onze financieel specialisten staan voor je klaar. De adviseurs van VuurKracht zijn doorgewinterde financiële professionals op het gebied van ondernemen en ondersteunen graag bij financiële vraagstukken zoals:

  • Doorrekenen plannen voor investeringen
  • Financieringsaanvragen
  • Liquiditeits-, exploitatie- en investeringsprognoses
  • Ondersteuning aanvraag regelingen

Procesoptimalisatie

Door bedrijfsprocessen te optimaliseren, haal je meer rendement en wordt de werkdruk verlaagd. Mooie woorden, maar waar moet je beginnen?

We analyseren samen met jou de processtroom en geven advies in de optimalisatie. Tegenwoordig zijn er veel koppelingen met verschillende softwareoplossingen. Het koppelen van systemen zorgt bijvoorbeeld voor efficiëntie in klantbeheer, facturatie, inkoop, verkoop etc. Op één plek je stamgegevens beheren, zorgt voor de eerste efficiëntieslag. Ook analyseren wij de logistieke routes in je bedrijf met één doel: optimalisatie! Want dan kan jij weer de dingen doen waar je het meeste plezier in hebt.

Begeleiding vennoten

Je bedrijf groeit en je wilt samenwerken met vennoten in een vof, bv of je zoon/dochter komt in het bedrijf. Begeleiding in dit proces is erg belangrijk. Jong fris bloed in je bedrijf zorgt voor nieuwe ideeën en kansen, maar het is ook nodig om je aan te kunnen passen aan je compagnon(s). Vaak is dat een hele uitdaging, omdat je gewend bent zelfstandig te beslissen. Om dit proces goed te begeleiden staan onze adviseurs voor je klaar. Op zowel financieel, juridisch en sociaal vlak. Wij maken een gezamenlijk toetredingsplan en begeleiden het hele proces.

Wanneer er conflictsituaties ontstaan in een bv of vof tussen de compagnons hebben wij een mediation traject om er alles aan te doen om een juridische strijd te voorkomen. Vaak zijn er voldoende oplossingen om er samen uit te komen. Maar hier geldt ook: voorkomen is beter dan genezen.

Ook kijken we met jou mee naar de toekomst. Als er een moment komt dat je wilt stoppen, dan is het verkoop klaarmaken van je bedrijf een tijdrovend proces. Wij helpen mee keuzes te maken om te zorgen dat het bedrijf klaar is voor verkoop en dat je het proces in alle rust kunt ondergaan. Verkopen is meer dan alleen een economische transactie. Afstand doen van iets wat je hebt opgebouwd, is een emotioneel proces. Wij snappen dit als geen ander en bieden jou ook op dit vlak deskundige ondersteuning.

Neem contact op

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor