Training

‘Winnaars hebben een plan!’

Hoe overleef jij als ondernemer de storm? Door je bedrijf opnieuw uit te vinden en beter op de rails te zetten! Speciaal hiervoor hebben wij een unieke training ontwikkeld: ‘Winnaars hebben een plan!’

Vind je businessmodel opnieuw uit
Deze turbulente tijd vraagt om inventiviteit, een nieuwe bedrijfsvisie en een gestructureerde aanpak én plan. Wij coachen je daar graag bij. In vijf online trainingen motiveren we jou om op een effectieve manier een goed en toekomstbestendig ondernemingsplan te maken. Een inspirerend plan waardoor je flexibeler kan ondernemen terwijl je strak op je doelen gericht blijft. Het is jouw navigatie naar je doel en die zorgt ervoor dat je ook bij tegenvallers flexibel kunt zijn en kunt meebewegen met de tijd.

Het beste in jou naar boven halen
Onze trainers zetten al hun tools in om het beste in jou naar boven te halen, of dat nu op financieel gebied is of op persoonlijke ondernemersvlak. Ook ontvang je steun van de andere deelnemers, want ondanks dat iedereen in dezelfde omstandigheden zit, heeft toch iedereen een andere expertise en een ander perspectief. Hierdoor kun je waardevolle ervaringen met elkaar uitwisselen, netwerken en elkaar stimuleren.

Praktisch
De trainingen worden gegeven vanaf 5 deelnemers tot maximaal 10 deelnemers. Hierdoor is er veel individuele aandacht.  Elke week krijg je opdrachten om thuis uit te werken. Daar ben je ongeveer 1,5 tot 2 uur mee bezig. De kosten bedragen totaal € 150,- excl. btw.

We starten zodra zich vijf deelnemers hebben aangemeld. Dan plannen we in overleg met jou wanneer we beginnen. Wil je snel starten? Vraag dan een mede-ondernemer of die mee wil doen. Dan is de groep snel vol en heb je meteen een buddy voor de training zodat je er het maximale uit kunt halen.

Wat krijg je voor je investering?
Na vijf weken heb jij een nieuw ondernemingsplan waarmee je van start gaat. Dat is een businessplan met gerichte doelen en concrete acties. De kans is groot dat je zo enthousiast wordt van je nieuwe koers, dat je tijdens de training al stappen zet!

Concreet houdt dit dus in:
• Ruim 7 uur training van enthousiaste bedrijfsadviseurs met jarenlange ervaring in diverse branches
• Veel individuele aandacht
• Alle benodigde expertise voor jou beschikbaar (financieel, juridisch, marketing, bedrijfskundig, psychologisch)
• Wekelijks concrete opdrachten om je bedrijf een nieuwe koers te geven
• Je legt contact met andere ondernemers die ook een positieve mindset hebben, dit helpt om je nieuwe koers vast te houden en zorgt voor nieuwe inspiratie
• Je maakt onder onze begeleiding een nieuw businessplan voor een herziene koers waardoor je weer zin krijgt om er helemaal voor te gaan.

Sparren
Heb je behoefte aan een sparringpartner bij het realiseren van je plan? Wij bieden support. Onze adviseurs zijn ervaren gesprekspartners die jou verder op weg helpen. Bovendien beschikt VuurKracht over een team van specialisten dat we graag inzetten om al je vragen te beantwoorden.

 

Zij gingen jou al voor