Ontdek de Kracht van SLIM Subsidie: Webinar door VuurKracht en AC Adviseurs

Ben jij een ondernemer met een team of een HR-manager/medewerker die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om de ontwikkeling van jouw medewerkers te stimuleren? Dan is dit webinar jouw kans om meer te weten te komen over de krachtige SLIM subsidie en hoe je deze optimaal kunt benutten voor de groei van jouw bedrijf.

“DE MAXIMALE SUBSIDIE HOOGTE VOOR INDIVIDUELE SUBSIDIEAANVRAGERS IS € 25.000-. EN VOOR SAMENWERKINGSPROJECTEN ZELFS € 500.000,-!”

Wat kun je verwachten?

Uitgebreide informatievoorziening

De subsidie is voor allerlei nieuwe ideeën gericht op leren en ontwikkelen. Bedrijven kunnen de subsidie aanvragen voor de volgende 4 activiteiten:

  • Doorlichting onderneming voor een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan.
  • Loopbaan- en ontwikkeladviezen voor werknemers. 
  • De regeling biedt ook ruimte voor initiatieven gericht op methoden die werknemers aanmoedigen in hun ontwikkeling. 
  • Derde leerweg. Een mkb-werkgever kan een praktijkleerplaats aanbieden voor (delen) van een mbo-opleiding in de derde leerweg. Dat is een maatwerktraject voor volwassenen met werkervaring. Maar ook voor werkzoekenden en werknemers die een carrièreswitch willen maken.

Ontdek tijdens ons webinar wat de SLIM subsidie precies inhoudt. Wij nemen je mee in de details, zodat je een grondig begrip krijgt van deze waardevolle stimuleringsmaatregel.

Praktische Toepassingen

Leer hoe je de SLIM subsidie kunt inzetten om de ontwikkeling van jouw team te bevorderen.  VuurKracht  deelt een aantal inspirerende verhalen over hoe bedrijven succesvol hebben geprofiteerd van de SLIM subsidie.

Tips & Tricks

AC Adviseurs, brengt een schat aan kennis mee over de SLIM subsidie en het bijbehorende aanvraagproces. Hun experts delen waardevolle tips en tricks om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ontvang deskundig advies over hoe je het maximale uit de subsidie kunt halen. 

Interactieve Q&A

Heb je specifieke vragen over hoe de SLIM subsidie in jouw bedrijf kan worden toegepast? Aan het einde van het webinar is er een Q&A-gedeelte, waarin onze experts klaar staan om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven op basis van jouw unieke situatie. Dit is de perfecte gelegenheid om gerichte informatie te verkrijgen en directe feedback te ontvangen.

Waarom deelnemen?

  • Maximaliseer je groeipotentieel: Ontdek hoe de SLIM subsidie jouw bedrijf kan helpen groeien door te investeren in kennis en vaardigheden van jouw team.
  • Krijg inzicht in de subsidiemogelijkheden: Leer alle ins en outs van de SLIM subsidie en ontdek hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken.
  • Netwerken en verbinding: Ontmoet andere ondernemers en HR-professionals, deel ervaringen en bouw waardevolle connecties op.

Praktische Informatie

Datum: 27 februari Tijd: 13:00 uur tot 14:30 uur. Locatie: Online (link wordt verstrekt na registratie)

Schrijf je nu in!

Mis deze kans niet om de kracht van de SLIM subsidie te ontdekken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Vul het onderstaande formulier in om je gratis aan te melden voor het webinar.

Let op: Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Zorg ervoor dat je je snel inschrijft om jouw plek te reserveren.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons informatieve en inspirerende webinar!

Zij gingen jou al voor