Cliënten uitdagen hun grenzen te verleggen en het beste in zichzelf naar boven te halen, daar zijn personal trainer Arjen en voedingsdeskundige Evelien van AdemaVitaal dagelijks mee bezig. Ze doen niets liever, want mensen begeleiden naar een vitaal bestaan is hun gedeelde passie. Ook Arjen en Evelien zelf verlegden diverse keren hun grenzen om nieuwe stappen te kunnen zetten. Hun laatste belangrijke overwinning: het toekomstbestendig maken van hun prachtige bedrijf.

Onverwachts genoeg maakte de gedwongen sluiting door corona deze overwinning mogelijk, daardoor vonden Arjen en Evelien eindelijk de ruimte en tijd om zich rustig te buigen over de toekomst van hun bedrijf. Want waar willen ze zijn met hun bedrijf over vijf à tien jaar? En stel dat het bedrijf weer voor onbepaalde tijd dicht moet, hoe zorgden ze er dan voor dat zij hun klanten toch kunnen blijven begeleiden?

Ideeën hadden Arjen en Evelien genoeg. Bovenaan hun lijst stond dat het bedrijf minder afhankelijk  moest worden van hun fysieke aanwezigheid en ze wilden een stabiele, stevige basis creëren voor hun bedrijf. Bij het uitwerken van hun ideeën liepen ze al snel tegen hun eigen grenzen aan, ze kwamen niet verder in dit proces. Hoog tijd om iemand van buitenaf in te schakelen. Dat dit zou werken, wisten ze zeker, want in hun werk zien zij dagelijks wat er gebeurt als mensen bereid zijn om zich te laten begeleiden en uit hun comfortzone te stappen.

Via via werden Arjen en Evelien getipt om met VuurKracht te gaan praten. Binnen de kortste keren stond de afspraak en bespraken ze samen met Anton van Nijkerk en Erik Stuurwold hun wensen, dromen en ideeën.  De eerste stap van Anton en Erik was de wensen en behoeften van Arjen en Evelien in kaart te brengen en deze terug te brengen tot de kern. Dit was soms een taai proces, dat gepaard ging met weerstand. Maar Arjen en Evelien wisten dat ze hier doorheen moesten en na verschillende gesprekken kregen ze steeds meer het gevoel dat de puzzelstukjes op hun plaats vielen. 

Gedurende het coachingstraject met VuurKracht spoorde Anton Arjen en Evelien aan te beschrijven wat hun bedrijf uniek maakte in de markt van personal training en coaching en hoe ze dit konden vormgeven. Ondertussen zorgde Erik ervoor dat Arjen en Evelien met hun voeten op de grond bleven door de mooie ideeën te toetsen met cijfers: maar wat kost het dan en wat gaat het opleveren? Voor Arjen en Evelien bleek dit een gouden combinatie.

De gesprekken met VuurKracht resulteerden in een verfrissende, praktische en werkbare opzet. Als eerste besloten Arjen en Evelien zich te focussen op onlinetrainingen en het ontwikkelen van een lifestyle platform. Zo kunnen ze een grotere doelgroep bereiken die ze kunnen begeleiden bij het opbouwen van een vitaal bestaan – en daarmee gaat een belangrijke wens van hen in vervulling! Op dit platform gaan ze trainingsvideo’s aanbieden, eetschema’s, weekmenu’s en coaching.

Het platform zal voor cliënten een ideale plek zijn om dagelijks inspiratie op te doen voor een gezonde lifestyle of deze te blijven volhouden. Via dit platform kunnen Arjen en Evelien nog makkelijker contact onderhouden met hun klanten waardoor ze meer voor hen kunnen betekenen. Op deze manier verwachten ze hun bedrijf meer te kunnen uitbouwen en hun klanten een groter aanbod te kunnen bieden.

Arjen en Evelien zouden alle ondernemers willen adviseren om je eens op deze manier te laten begeleiden. Door de gesprekken met Anton en Erik werden ze uitgedaagd om buiten hun (denk)kaders te stappen, hun grenzen te verleggen, creatief te zijn, structuur aan te brengen én om groter te leren denken. Dat voelde soms heel oncomfortabel. Maar net als hun cliënten waren ze bereid dit voor lief te nemen om verder te komen. En verder kwamen ze!

Zij gingen jou al voor