Heeft de coronacrisis jouw bedrijf ook geraakt? Je bent niet de enige. Veel zelfstandig ondernemers zitten met vragen over hun huidige situatie én de toekomst. Het mooie is dat ondernemerscoaching en -advies tijdelijk vergoed kan worden via de gemeente Groningen.


Misschien heb jij ook zo’n vraagstuk, bijvoorbeeld:

  • Is mijn bedrijf nog wel toekomstbestendig?
  • Hoe krijg ik het overzicht terug over mijn financiën?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf nieuw leven inblazen?
  • Hoe kan ik mijn nieuwe bedrijfsidee in de markt zetten?
  • Is het verstandig om mijn bedrijf te gaan combineren met een parttime baan?
  • Hoe verkoop ik mijn bedrijf?

Als je je herkent in een of meer van bovenstaande vraagstukken is het goed dat je op deze pagina kijkt. We vermoeden dat je een ondernemer bent die op tijd stappen zet, voordat dingen uit de hand lopen of voordat bepaalde kansen verkeken zijn. Dat is ook ondernemen.  

Er is meer goed nieuws. Namelijk dat in veel gevallen coaching en advies voor je bedrijf vergoed kan worden door de gemeente. De Gemeente Groningen heeft verschillende regelingen waar je gebruik van kunt maken voor bedrijfsadvies bij VuurKracht. (Zit jouw bedrijf in een andere gemeente in de Provincie Groningen, dan kun je in veel gevallen de helft van de kosten voor bedrijfsadvies vergoed krijgen.)

Is het voor jou tijd om de juiste mensen om je heen te verzamelen die je een stap verder kunnen helpen?

We bieden trajecten op maat voor ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Allemaal in samenwerking met de Gemeente Groningen.

Bel of mail ons zodat we met je kunnen sparren over wat er in jouw situatie mogelijk is.

Zij gingen jou al voor