Verrassend anders! Onderscheid jezelf 😊 

 

Afgelopen april startte mijn zoektocht naar een auto. Tien zaken bij langs, veel auto’s bekijken en proefritten maken. Het was het allemaal net niet.  

Het gevoel ontbrak, die ene auto die ik zocht was er niet.  Totdat ik deze auto zag op internet.  

Ik werd enthousiast en begon er zelfs sneller van te praten…  

Ik moest en ik zou deze auto in het echt bekijken.  

Helaas had de particulier al een deal met de garage gesloten, ik was te laat. Ik baalde gigantisch. De volgende dag besloot ik het nog niet op te geven, ik stuurde hem weer een bericht. Zijn verlossende antwoord kwam, ik mocht komen kijken!  

Eenmaal ter plekke wist ik het 100%  zeker. Deze auto moest het zijn. De kleur, de print, de degelijkheid, de kwaliteit  de uitstraling, het gevoel. Deze auto was anders dan alle andere auto’s die ik gezien had.   

Deze auto onderscheidde zich én dat zocht ik. En ik kan me hier veilig en trots mee voortbewegen. En zeg nou zelf, is het geen plaatje?  

Zowel privé als zakelijk ben ik altijd op zoek naar onderscheidend vermogen. Omdat ik beeldend denk, vertaal ik dit continu naar plaatjes. Ik zag een fantastisch beeld voor mij: een aantal zwarte mini’s en daarvoor mijn mini die net even anders is, terwijl van binnen zijn het allemaal krachtige volwaardige auto’s met de luxe waar je u tegen zegt.  

Een idee in je hoofd hebben, is één, maar het belangrijkste is de realisatie hiervan, want ik wilde dit prachtplaatje met jullie delen. Ik besloot twee dingen te doen. Als eerste schakelde ik fotograaf Alfred Oosterman in. Deze professional weet als geen ander om ideeën om te zetten in krachtige foto’s. Daarnaast nam ik contact op met Martinistad, de dealer voor Mini’s in Groningen. Zij waren meteen heel enthousiast en ontvingen mij en Alfred zeer gastvrij voor de fotoshoot.  

Opeens zag ik overal onderscheidend vermogen! Verbeeld in de superfoto geschoten door Alfred, ik zag het bij Alfred in hoe meedenkt met mij als opdrachtgever en mijn ideeën naar een hoger niveau wist te tillen. En ik zag onderscheidend vermogen bij Martinistad door hun spontane gastvrijheid. Daarnaast verraste ze me door hun enorme klantgerichtheid en service, daar vertel ik jullie een volgde keer graag meer over. 

Corina Weide

Zij gingen jou al voor