Mijn naam is Cor Oevering en ik ben nog niet begonnen met mijn eigen onderneming. Ik heb jaren in de financiële wereld gewerkt als kredietbeoordelaar. Op een bepaald moment ben ik daar mijn baan kwijtgeraakt, maar in aanloop naar het verliezen van mijn baan kwam ik erachter dat ik iets had met alternatieve geneeswijzen. Ik heb mij in deze periode gericht op magnetiseren en ik heb de opleiding tot Life Science Therapeut gedaan. Tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met APS therapie. APS therapie is het zelf herstellend vermogen van een mens opkrikken na bijvoorbeeld een operatie of een burn-out. Dit vindt plaats door middel van plakkers en een apparaatje waarmee microstroom door het lichaam gaat. Het herstellend vermogen van het lichaam wordt door middel van APS therapie met zo’n 700 tot 800% opgekrikt. Naast APS therapie heb ik ook een biotensor. Een biotensor is een staafje met een sprietje erop en een kruiskoppeling. Daarmee kun je veel klachten naar boven halen. Door handoplegging door middel van magnetiseren kan ik pijnklachten vervolgens (tijdelijk) doen verdwijnen.

Toen ik in de WW kwam wilde ik in eerste instantie weer solliciteren voor een baan in de financiële wereld, maar ik kwam er moeilijk tussen. Dan ga je toch kijken wat je wilt. De opleidingen die ik gedaan had in alternatieve geneeswijzen waren voornamelijk gewoon leuk om te doen, maar nu zag ik het als een kans om van mijn hobby mijn werk te maken. Zo ben ik bij BZF en VuurKracht terecht gekomen. Met BZF en VuurKracht kijk ik of mijn plan haalbaar is.

Mijn ervaring met VuurKracht is heel goed. Je hebt elke week twee trainingen waar je veel uit kunt halen. Tijdens de trainingen van VuurKracht leer ik veel van de trainers, maar ook van mijn mede toekomstige ondernemers. Juist omdat de andere zelfstandigen uit allemaal verschillende hoeken komen kun je veel aan elkaar hebben en elkaar inspireren. Ik heb zin om te beginnen met mijn eigen onderneming.

Zij gingen jou al voor