Het verhaal van Anne van Rake Kaarten

Bij VuurKracht ontmoeten we veel inspirerende ondernemers, zowel gevestigde als startende ondernemers die met vastberadenheid en veerkracht hun weg banen naar zelfstandigheid. Een van deze ondernemers is Anne, de drijvende kracht achter 'Rake Kaarten'. Haar prachtig zelfontworpen kaarten dragen bij aan haar visie: een wereld waarin niemand zich alleen of geïsoleerd voelt, maar juist gezien en gewaardeerd. Het creëren van een betere verbinding met onszelf en anderen staat centraal in haar missie.

Anne heeft de moed gehad om de stap naar ondernemerschap te zetten, en haar handgemaakte kaarten vinden nu hun weg naar meer mensen. Ondanks haar vastberadenheid bleek het lastig om overzicht te houden en concrete acties te blijven zien. Samen met VuurKracht bekijkt ze welke stappen binnen haar bereik liggen om zowel haar onderneming als haar zelfvertrouwen te laten groeien. Elke keer worden de stappen die zij durft te zetten groter, en zo bouwt ze aan haar zelfvertrouwen en haar assortiment aan kaarten.

Het is geweldig om te zien hoe elke actie van Anne meer mensen in contact brengt met de rake kaarten. Het succesverhaal groeit niet alleen in omzet, maar ook in het verspreiden van positiviteit en verbinding door middel van haar unieke kaarten.

Wij zijn enorm blij dat we hierin een bijdrage mogen leveren. Ons doel is altijd om ondernemers verder te helpen. Om te controleren of dit is gelukt, vroegen wij Anne hoe ze de begeleiding van VuurKracht heeft ervaren. Hier kwamen zulke mooie woorden uit dat we het eigenlijk zonde vonden om ze niet te delen. 

Waarom in traject bij VuurKracht: "Om uit te zoeken of ik als zelfstandige aan het werk kan," verklaart Anne. Het is een zoektocht met de wil om een eigen pad te bewandelen, en VuurKracht speelt een essentiële rol in het faciliteren van deze ontdekkingsreis.

Hoe ben je geholpen: Door het traject heen is Anne begeleid met een positieve insteek en de focus op vooruitgang. "Door elke keer te kijken wat de volgende stap is, door positief te zijn over de dingen die lukken en aan te geven dat ik niet meer hoef dan kan, zodat ik vooruit ga in plaats van onderuit," deelt ze. Reflectie op wat al bereikt is en het vooruitkijken naar toekomstige stappen vormen de bouwstenen van deze ondersteuning.

Welke ervaring met VuurKracht: Positief, vriendelijk en opbouwend, luidt het antwoord van Anne. De begeleiding is mensgericht en ondersteunend.

Wat vond je goed, waar was je tevreden over: Een specifiek voorbeeld van de ondersteuning die Anne waardeert, is de rol van Nick. "Wanneer ik te snel naar mijn einddoel wil, houdt Nick me tegen en wijst me op de stappen die nu voor me liggen, zodat ik op een duurzame manier kan blijven opbouwen." Het is deze gerichte begeleiding die bijdraagt aan het creëren van een stevig fundament voor de toekomst.

Resultaat: Met een breder perspectief en groeiend zelfvertrouwen reflecteert Anne op behaalde successen. "Een breder beeld van wat kan met wat ik doe, maar ook het vertrouwen dat ik steeds verder kom," deelt ze. Het inzicht in wat ze wil en kan als ondernemer is versterkt, wat de weg naar zelfstandigheid helderder maakt.  "Het gevoel van vertrouwen dat ik dit kan, voelt steeds vertrouwder." 

Aanbeveling: Op de vraag of Anne de dienst of ervaring zou aanbevelen aan anderen, luidt het antwoord: "Yes, juiste dosis van wel vooruitgaan, maar niet zo hard dat je onderuit gaat." Het is deze gebalanceerde aanpak die de begeleiding van VuurKracht onderscheidt en tot een waardevolle aanbeveling maakt.

 

Zij gingen jou al voor