Versterk je bedrijf met VuurKracht en maak gebruik van de Subsidie Mkb personeel en scholing (JTF)

Wil jij als ondernemer in de proces- en maakindustrie in de provincie Groningen of gemeente Emmen je bedrijf voorbereiden op een duurzame toekomst met een goed gekwalificeerd team? VuurKracht biedt jou de ideale oplossing om deze transitie te maken én gebruik te maken van de JTF-subsidie.

Waarom VuurKracht?

Bij VuurKracht geloven we dat jouw medewerkers de sleutel zijn tot succes. Door te investeren in personeelsmanagement kun je jouw bedrijf optimaal voorbereiden op toekomstige uitdagingen. Wij helpen bedrijven om te profiteren van de JTF-subsidie, waarmee je tot 50% van de kosten kunt vergoed krijgen voor strategisch personeelsadvies en bij- of omscholing van personeel.

 

Wat valt er onder de JFT subsidie en welke rol kan VuurKracht hierin betekenen?

  1. Strategisch HRM-Advies: Wij bieden deskundig strategisch HRM-advies dat perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Onze specialisten helpen je een toekomstgericht personeelsbeleid op te stellen, dat niet alleen zorgt voor een efficiënter team, maar ook voor een hogere medewerkerstevredenheid.

Dit doen we door ook de ontwikkelbehoeften van de medewerkers en de organisatie in kaart te brengen en hierop een ontwikkelplan te schrijven dat naadloos aansluit op de doelstellingen van de organisatie. Dit ontwikkelplan bevat diverse interventies waarbij VuurKracht kan ondersteunen om ze te implementeren. Deze interventies vallen onder het volgende kopje: Bij- of omscholing van personeel.  

  1. Bij- of Omscholing van personeel: In een snel veranderende wereld is het cruciaal dat jouw personeel beschikt over de juiste vaardigheden. VuurKracht biedt bedrijfsspecifieke trainingen en vakinhoudelijke scholing die aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Hierdoor blijft jouw team altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

 

Waarom de JTF-Subsidie?

De JTF-subsidie is speciaal ontworpen voor mkb-ondernemingen in de proces- en maakindustrie in de provincie Groningen en de gemeente Emmen. Deze subsidie ondersteunt bedrijven die willen investeren in hun personeel om klaar te zijn voor de toekomst. Of het nu gaat om strategisch advies, scholing, of het aannemen van een HR-adviseur, de JTF-subsidie maakt het financieel aantrekkelijk om deze stappen te zetten.

 

Voorwaarden:

  • Je activiteiten vallen onder de relevante SBI-codes: 10 t/m 35, 41 t/m 43, 49 t/m 52, 61 t/m 63 en 72.
  • Het scholingstraject is gericht op het verbeteren van basisvaardigheden, arbeidsmarktvaardigheden, en sociaal-communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt nog geen HR-adviseur in dienst.
  • Het project wordt binnen 18 maanden afgerond.
  • Minimale projectkosten bedragen €20.000.

 

Zet vandaag nog de eerste stap!

Investeren in je team is investeren in succes. VuurKracht begeleidt je door het hele proces, van het aanvragen van de subsidie tot de implementatie van de ontwikkelpunten. Samen maken we Noord-Nederland sterker en toekomstbestendiger. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om te profiteren van de JTF-subsidie.

Zij gingen jou al voor