Ontdek de kracht van netwerken bij de Bier/Whiskymakerij Us Heit!

In samenwerking met de gemeente Súdwest-Fryslân organiseert Vuurkracht een fantastisch netwerkevent! Dit keer hebben we weer een bijzondere locatie uitgekozen: Us Heit in Bolsward. Als thuisbasis van de Friese Bierbrouwerij en Fryske Hynder Whisky Distilleerderij belooft dit netwerkevent een onvergetelijke ervaring te worden.

Mede-eigenaar Alex van der Linde zal je verwelkomen met een inspirerend verhaal, waarna er een rondleiding zal plaatsvinden door de brouwerij en distilleerderij. Daarna er volop gelegenheid om te netwerken met andere (Friese) ondernemers.

Ben je nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt bij een brouwerij/distilleerderij? Wil je je netwerk uitbreiden en waardevolle connecties leggen met gelijkgestemde ondernemers? Wacht dan niet langer en meld je snel aan voor dit unieke netwerkevent! De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Belangrijke informatie op een rijtje: 

  • Maandag 10 Juni
  • 9.30 uur
  • Us Heit (Snekerstraat 43 8701 XC Bolsward)


Deelname is gratis, maar schrijf je wel in via onderstaand formulier. Dan zorgen wij dat er koffie, thee en iets lekkers klaar staat. ☕🍪

Contact Us

Inschrijfformulier Us Heit
Voor- en achternaam
Zij gingen jou al voor