Bel VuurKracht 050 535 15 48

Vrouwelijke ondernemers

In balans

Hoe blijf jij in balans? Heb je soms het gevoel dat je uit balans bent? En hoe ziet de ideale balans er voor jou uit?

Als je ondernemer bent en je combineert dit met een baan, gezin of andere zorgtaken, dan is de kans groot dat je het volgende herkent:

 • Je wilt een afspraak voorbereiden, maar het komt altijd op het laatste moment aan…
 • Je komt geïnspireerd thuis en wilt een idee uitwerken, maar je weet van tevoren al dat je daar niet aan toe gaat komen…
 • Als je je btw-aangifte doet realiseer je je dat je beter overzicht over je financiën zou willen hebben, maar je weet niet goed hoe…
 • Je hebt het gevoel dat je achter de feiten aanloopt.
 • Je besteedt tijd en aandacht aan je bedrijf, maar na verloop van tijd let je minder op je gezondheid. 
 • Je bent druk bezig met je gezin en dat loopt soepeltjes, dan heb je ineens minder omzet…

Alles waar je aandacht aan geeft, groeit. Dat geldt voor je gezondheid, je relatie, je gezin en zeker ook voor je business. 

Ervaring met balans

Wij bij VuurKracht hebben ervaring met balans houden. Onze financieel specialist Frouwkje Stüger en haar man werken beiden (bijna) fulltime. Laatst brak haar zoon zijn teen toen hij aan het zwemmen was. Tja, allebei aan het werk, en iemand moest zoonlief naar de dokter brengen. Dat kost tijd en vervolgens loop je achter met je werk. Herkenbaar? 

Onze toegepast psycholoog Runa van den Broek combineert haar werk bij VuurKracht met een eigen bedrijf dat ze opbouwde na haar burn-out. 

Wij weten dat veel vrouwelijke ondernemers hiermee worstelen.  Want ook al zijn we met z’n allen heel modern, we voelen ons heel verantwoordelijk voor het wel en wee van de grote mensen en kleine mensjes om hen heen. 

Dat is prima en logisch, maar worstelen vinden wij niet nodig. Daarom hebben wij iets voor je gemaakt om je op gang te helpen. 

Iets waarmee je de basis van je bedrijf als een huis gaat neerzetten, je creativiteit kan laten stromen én de tools krijgt om om te gaan met de momenten dat je uit balans lijkt te raken.

Weer-in-balans Proefpakket

Hoe fijn zou het zijn als je kunt vertrouwen op een stevige basis van je bedrijf en vanuit daar heerlijk kunt ondernemen? Wat een genot als je weet dat er ieder kwartaal voldoende geld op je rekening staat om je btw-aangifte te doen, dat je weet dat je jezelf salaris kunt uitbetalen en dat je ook nog geld opzij zet voor de toekomst. 

Bij het Weer-in-balans Proefpakket krijg je:

 • Gratis eerste gesprek van 1,5 uur met Frouwkje Stüger of Runa van den Broek
 • Een individueel gesprek van 1,5 uur met financieel specialist Frouwkje Stüger over je financiën en balans tussen werk en gezinstaken
 • Een individueel gesprek van 1,5 uur met toegepast psycholoog Runa van den Broek over hoe je je tijd en energie goed kunt managen
 • Gedragsscan – we hebben een prachtige visuele tool waardoor je je eigen gedrag beter leert begrijpen en inzichtelijk krijgt
 • Een systeem om financieel weer overzicht te krijgen en in balans te komen
 • Beschikking over de Focus on Finance Tool + mogelijkheid tot vragen stellen
 • Toegang tot de VuurKracht Community voor ondernemers

Blijf-in-Balans Coaching

Soms weet je dat je gewoon dat je meer en langer ondersteuning nodig hebt om weer meer in balans te komen.  Kies dan voor het Blijf-in-Balans Coaching. 

Wat krijg je bij de Blijf-in-Balans Coaching:

 • Gratis intake. Tijdens deze (online)intake gaan we met jou bespreken waar jij tegenaan loopt, wat voor jou belangrijk is en wat je wilt bereiken.
 • Gedragsscan – we hebben een prachtige visuele tool waardoor je je eigen gedrag beter leert begrijpen en inzichtelijk krijgt
 • Blijf-in-Balans Coaching. Zes maanden lang bespreek je in een sessie van 1,5 uur met jouw coach van keuze jouw balans. 

Balanscheck 

Wil je weten hoe het zit met jouw balans? Dan is de Balanscheck iets voor jou. 

Bij de balanscheck:

 • Kom je in gesprek (1,5 uur) met onze adviseur Frouwkje Stüger of Runa van den Broek
 • Krijg je de eerste handvatten aangereikt voor meer balans op financieel en persoonlijk vlak

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een gratis intake inplannen? Neem dan contact met ons op.

                   

               Vuurkracht Runa                               Vuurkracht Frouwkje

                                         Runa van den Broek                                               Frouwkje Stüger

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor