Bel VuurKracht 050 535 15 48

Wil je groeien als ondernemer?

Ondernemerschap is prachtig, maar vraagt ook veel van je. Hoe beter jij jezelf kent, hoe meer inzicht jij hebt in je eigen gedrag, hoe groter de kans is dat jij je doelen haalt! En dit niet alleen: je leert anticiperen op een wereld die in hoog tempo verandert en je daarbij op je gemak te voelen.

Jouw 'Wereld van Verschil'
Wij hebben hiervoor een prachtige visuele inzichtgevende tool, MapsTell. Deze methode geeft jou op een positieve, heldere en eenvoudige manier inzicht in jouw gedrag. Je gaat jezelf figuurlijk én letterlijk op de kaart zetten,  met als resultaat jouw ‘Wereld van Verschil’. De namen van de steden, rivieren en zeeën op jouw persoonlijke kaart vertellen alles over hoe jij je gedraagt, wat jouw voornaamste valkuilen zijn, hoe anderen jou kunnen ervaren én wat jouw talenten en ontwikkelmogelijkheden zijn. Jouw  ‘Wereld van Verschil’ maakt dat je echt inzicht krijgt in jezelf, zodat jij bereikt wat jij wilt.

Bedrijf en team optimaliseren
Wil je als directeur of manager je bedrijf of team optimaliseren? Dan kan MapsTell van grote waarde zijn. Door deze methode kun je bedrijfsprocessen, strategieën én het gedrag van het team op een eenvoudige manier letterlijk én figuurlijk in kaart brengen. Elk teamlid gaat ontdekken wat zijn plaats is in de ‘Wereld van verschil’ en leert zijn manier van communiceren en samenwerken te herkennen en te verbeteren. Daarnaast krijgen jouw medewerkers hun persoonlijke talenten in beeld. En wil je dan nog een stap verder? Dan gaan we samen aan de slag hoe jullie deze rijkdom aan talenten kunnen koppelen aan de doelstellingen, missie en visie van jullie organisatie.

Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je hier graag meer over.


Onze ervaren trainers zijn gecertificeerd door MapsTell en zijn gespecialiseerd in persoonlijke ondernemerscoaching en het naar grote hoogte te stuwen van teams.

Wil je meer weten vraag dan de informatie aan!

Zij gingen jou al voor