Bel VuurKracht 050 535 15 48

Ter overname aangeboden kozijnen bedrijf met een uitstekend rendement!

 

Na ruim 25 jaar zijn wij opzoek naar een overname kandidaat om ons bedrijf over te nemen. We verkopen en monteren kunststof en aluminium kozijnen en daarbij behorende aanverwante artikelen.

We maken gebruik van een Nederlandse producent die de kozijnen op maat aflevert die wij vervolgens monteren bij onze klanten.

De afgelopen jaren hebben we een mooi stabiele klanten portefeuille opgebouwd voornamelijk particulieren, tot week 16 2022 zijn we volgepland en houden we op dit moment ook opdrachten af.

Door persoonlijke omstandigheden moeten we wat eerder stoppen dan gepland, dit is ook de reden van de verkoop van ons bedrijf.

De marketing wordt verzorgd door de producent met name op online, echter staat nu veel dicht omdat wij nu niet instaat zijn om te voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Het bedrijf is gevestigd in Overijssel en zitten onze klanten in een straal van +/- 50 km rondom ons bedrijf. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en aanvragen buiten ons huidige werkgebied echter kunnen wij daar nu niet aan voldoen.

In de afgelopen jaren is er een uitstekend rendement gegenereerd en zijn de alle cijfers inzichtelijk.

De verkoop is de naam en daarbij behorende order portefeuille, vastgoed en activa hierin zijn veel opties mogelijk zoals verkoop van de naam en orderportefeuille afzonderlijk van het vastgoed en de activa.

Vastgoed bestaat uit een woonhuis en grote tuin met aangrenzend kantoor en showroom en grote bedrijfshal. Ruime buiten opslag en parkeer gelegenheid

Activa bestaat voornamelijk uit aanhangwagens, kraan, heftruck en overige werkplaats materialen. Showroom met kozijnen, dakkapel, schuifdeuren en meubilair. Kantoor bureaus, archiefkasten vergadertafel en stoelen.

Procedure

Bij interesse kunt u bellen met VuruKracht 050 – 535 15 48 vragen naar anton van Nijkerk of  Erik Stuurwold een e-mail sturen naar e.stuurwold@vuurkracht.nl . U ontvangt vervolgens nadat wij een positief  gevoel hebben na het gesprek  (telefonisch)  een geheimhoudingsverklaring na ondertekening wordt vervolgens de verkoopinformatie opgestuurd waarin de belangrijkste gegevens zijn opgenomen. In de verkoopinformatie staat het verdere vervolg omschreven.

Verkoper is flexibel in alle opties maar hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en een snelle transactie datum. 

 

Zij gingen jou al voor